browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2011. szeptember 9-10 – UL Nemzeti Bajnokság

Nemzeti.B-2011-Miskolc
Posted by on 2011.10.13

UL Nemzeti Bajnokságon a fogadtatás a szervezés valamint a kialakult hangulat már hagyományos módon kifogástalan volt a Miskolci sportrepülőtéren.

Két kategóriában rendeztek versenyt, UL A1 motorossárkány ill. UL A2 merevszárnyú repülő kategóriákban. Mindkét kategóriában a kétszemélyes repülők vehettek részt.

Klubbunk részéről ahogy már a múlt évben is Palicz Erik és Váradi Csaba kettős vett részt a versenyen az UL A2 merevszárnyú repülő kategóriában.

A kétnapos versenyen az igen szeles idő ellenére sikerült minden számot lerepülni sőt még egy célraszállás is belefért a navigációs feladatok közé.

A címvédés nem sikerült de az elismerésre méltó harmadik helyet azért megcsípték a nem kis számú indulók közül, így idén sem maradt a klub helyezés és kupák nélkül.
A verseny előtti és a verseny alatti műszaki hibákkal való folyamatos küzdelem még értékesebbé tette a harmadik helyezést.

Ezúton is gratulálunk nekik!

Comments are closed.