browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nemzeti Bajnokság 2013 – Nagykanizsa

Posted by on 2013.09.04

 

Idén ismét megrendezésre került az ultrakönnyű repülők nemzeti bajnoksága, ezúttal Nagykanizsán.

Mint általában, most is két kategóriában sikerült versenyt indítani, két üléses motoros sárkányosok ill. a két üléses botkormányosok küzdöttek meg egymással és olykor az igen termikes, dobálós időjárással a siker reményében.

Klubunk színeiben a már klasszikusnak számító Palicz Erik – Váradi Csaba kettős szállt harcba a versenyen, természetesen a botkormányos kategóriában.

A versenyt  2013.07.26-28 -án rendezték, az első napon egy navigációs feladat volt képkereséssel kombinálva valamint két célra szállást hajtottak végre a versenyzők. A navigációs számban második, a célra szállásban elsőként zárta a csapat az első napot.

A második versenynapon összesen három navigációs számot rendeztek, szintén képkereséssel kombinálva. A végig nagyon jó hangulatban zajló versenyen igen szoros eredmények születtek mindkét kategóriában. Végül is csak minimális ponttal lemaradva a 2. helyezést érte el a debreceni  páros újabb sikert és elismerést hozva klubunk számára.

 

Itt láthattok néhány képet és egy térképet az egyik megrepült navigációs számról.

A részletes eredményeket a www.hunul.net oldalon találjátok.

Comments are closed.